lauantai 9. maaliskuuta 2013

Nollapiste




Tästä se sitten alkaa. En ole varsinaisesti koskaan ollut sitä nettiin kirjoittelevaa tyyppiä. En usko kommentointiin, mielipiteiden itseisarvoon tai uusien medioiden pohjattomaan potentiaaliin. Ristiriitaisesti kuitenkin päädyin aloittamaan kaksi blogia. Olen kai vaan vähän hassu sillä tavalla.
Tosiasiassa kysymys lienee tarpeesta purkaa sähköiseen muotoon vuosien aikana patoutuneita aatoksia ja paatoksia, jotka purkamattomassa muodossaaan vain luultavasti aiheuttaisivat minulle ennen pitkää valtimopullistuman.

Suomeksi tulen käsittelemään pääasiassa opintoihin, yhteiskuntaan, politiikkaan ja ajankohtaisuuksiin liittyviä asioita. Välillä kevennyksenä tulnee mukaan myös musiikkiin, peleihin ja ruokaan liittyviä kirjoituksia. Kevyemmät aiheet tulen kuitenkin pääasiassa suuntaaman tämän blogin pahaan, englanninkieliseen kaksoisveljeen, jonka voit löytää täältä

Avaan tämän terapiaprojektini tulevaan ainejärjestön opintovastaavan blogiin kirjoittamillani teksteillä. Koska poppoomme saksanlukijoita on välillä hieman hidas liikkeissään, julkaisen nämä purkaukset nyt ensiksi täällä. Myöhemmin, kunhan kanava näille asioille on olemassa, lupaan vähentää tänne tulevien opiskelijapoliittisten jupinoideni määrää. Mutta pikemmittä puheitta... Let´s do this!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti